Ο τεχνικός του Πλατανιά ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο για την τιμή που του έκαναν ένεκα των 500 συμμετοχών στους πάγκους
Ικανός ακόμη και για Ευρώπη δείχνει ο Πλατανιάς, ο οποίος είναι πολύ σταθερός τον τελευταίο καιρό. Οι Χανιώτες κέρδισαν εύκολα 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (25/2) και δικαιούνται να ονειρεύονται.
Ωστόσο,ο Γιώργος Παράσχος έβαλε φρένο στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι ο χρόνος θα δείξει ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας του. Ακόμη τιμήθηκε για τις 500 συμμετοχές του στον πάγκο και ήταν κάτι που το σχολίασε.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ομάδα που ψυχολογικά δεν ήταν καλά και αυτό φαινόταν. Ηρθε εδώ για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και για αηυτό κλείστηκε πολύ πίσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει υπομονή και ηρεμία, αλλά πρέπει να πω και το παράπονό μου δεν μας βοηθάει το γήπεδό μας. Ηταν το καλύτερο γήπεδο στην κατηγορία και πλέον έχει χαλάσει πολύ. Μετά το πρώτο γκολ, βγάλαμε τον αντίπαλο από την περιοχή του και τα πράγματα κυρίως μετά το 2-0 έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας. Μετά το 3-0 περίμενα από τους παίκτες μου να είναι πιο ήρεμοι και να κρατήσουν δυνάμεις, αν και αυτό δεν έγινε, καθώς στο βάθος του μυαλού μας είναι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμη μια φορά. Συνεχίζουμε και το που θα φτάσουμε θα δείξει ο καιρός. Στην αλλαγή του Κάργα θέλαμε να βάλουμε ένα πιο επιθετικογενή παίκτη για να κατεβάσουμε πιο εύκολα την μπάλα, αλλά δώσαμε και ελευθερία κινήσεων στον Στάθη που έβγαλε αρκετές επιθέσεις. Θα επιδιώξουμε και την πρόκριση, αλλά και καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Νομίζω ότι την Τετάρτη και οι δύο ομάδες θα είμαστε αρκετά προσεχτικές, πάντως είναι αλήθεια ότι για μας και τα παιδιά είναι τεράστια πρόκληση».
Για τον κόσμο σχολίασε: «Πάντως θα θέλαμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Αυτή την ομάδα αν την βοηθήσουμε λίγο μπορεί να πετύχει πολλά. Το έχετε δει τα δύο τελευταία χρόνια που καλό ποδόσφαιρο παίζει και καλές θέσεις στην βαθμολογία.
Ευχαριστώ διοίκηση και κόσμο για την τιμή που μου έκαναν. Οι 500 συμμετοχές είναι σχεδόν μια ζωή μέσα στα γήπεδα. Θα μου μείνει χαραγμένη στη μνήμη αυτή η στιγμή και γιατί έγινε εδώ στον Πλατανιά σε ένα παιχνίδι που κερδίσαμε. Αυτή η ομάδα θα έχει ξεχωριστεί αναφορά για μένα».