Εκτός ο Ανσαριφάρντ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ *«Έκοψε» και Ντομίνγκεζ, Καμπιάσο και Μάριν ο Μπέντο *Εκτός με τενοντίτιδα ο Παρέδες
Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου τίτλου θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός εν όψει του κυριακάτικου (19/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οι πρωταθλητές θα κυνηγήσουν το τρίποντο σε ένα γήπεδο όπου έχουν ηττηθεί τις δύο τελευταίες φορές που αντιμετώπισαν την Ένωση, με τον Πάουλο Μπέντο να ανακοινώνει την αποστολή μετά τη σαββατιάτικη (19/2) προπόνηση και να βάζει στα πλάνα του τους Ιντέγιε, Φορτούνη και Ελιουνούσι.
Και οι τρεις «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, είναι ετοιμοπόλεμοι, το ίδιο ισχύει και για τον Ντα Κόστα που επιστρέφει στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Ανσαριφάρντ είναι και πάλι 18άδας.
Μαζί με τον Ιρανό φορ ο Μπέντο «έκοψε», όπως αναμενόταν, και τους Ντομίνγκεζ και Καμπιάσο, ενώ εκτός μάχης τέθηκε ο Παρέδες εξαιτίας τενοντίτιδας στο γόνατο.
Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Καπίνο, ο Μάριν, ο Μπουχαλάκης και ο Νικολάου.
Αναλυτικά, η 18άδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.