11/06/20259:13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 - 09:53

Ο Ολυμπιακός αλλάζει στο ΟΑΚΑ

Νέα πρόσωπα θα βρεθούν στην πειραιώτικη ενδεκάδα εν όψει ΑΕΚ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι δοκιμές στη σαββατιάτικη (18/02) προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ εκ μέρους του Πάουλο Μπέντο. Το βασικότερο ερώτημα αποτελεί η αγωνιστική ετοιμότητα του Κώστα Φορτούνη που παραμένει αμφίβολος ακόμη και για την αποστολή η οποία θα συγκροτηθεί την ίδια ημέρα.

Κάτι τέτοιο άλλωστε επιβεβαιώθηκε και διά στόματος Πάουλο Μπέντο, ενώ οι Μπράουν Ιντέγιε και Ταρίκ Ελιονούσι πήραν το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο, οπότε μένει να δούμε εάν επιλεγούν ως βασικοί. Παράλληλα, επιστρέφει ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ενώ ο Βιάνα θα χάσει τον επαναληπτικό με την Οσμάνλισπορ.

Ο πρώτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τότε που επανήλθε στο Ρέντη έχοντας μείνει εκτός πλάνων για διάστημα τριών εβδομάδων. Επομένως, ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία και ταυτόχρονα αμφότεροι να ελεγχθούν ως δίδυμο συνεργασίας εν όψει του επόμενου ματς για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος φέρεται να έχει «καπαρώσει» φανέλα βασικού ως κεντρικός χαφ δίπλα στον Αντρέ Μάρτινς αναφορικά με το προσφιλές 4-2-3-1 που επιλέγει ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Σεμπά θεωρείται σίγουρος για μία από τις δύο πτέρυγες των εξτρέμ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική ετοιμότητα, όπως προαναφέραμε από πλευράς Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός προβάλλεται ως φαβορί σε ρόλο επιτελικού χαφ με δεξιό εξτρέμ τον Θανάση Ανδρούτσο. Εναλλακτικά θα αγωνιστεί εκεί ο νεαρός είτε ο Αντρέ Μάρτινς με τον πρώτο να οπισθοχωρεί ως «οχτάρι» και ο Γιώργος Μανθάτης θα τοποθετηθεί ως δεξιός εξτρέμ.

Και όλα τα παραπάνω ισχύουν με τον Μάρκο Μάριν να μένει εκτός πλάνου σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της σεζόν. Για τα μετόπισθεν θα επιλεγούν ξανά ως βασικοί οι Αλί Σισοκό (αριστερά), Ντιόγκο Φιγκέιρας (δεξιά) με τερματοφύλακα τον Νίκολα Λεάλι ελλείψει του τραυματία Στέφανου Καπίνο. Στην επίθεση πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Ιντέγιε, ενώ υπάρχουν ακόμη οι διαθέσιμες επιλογές των Όσκαρ Καρντόσο και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Μοιραστείτε το: