Ποιοι φαίνεται ότι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού εν όψει Οσμάνλισπορ
Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 20.00), υποδεχόμενος την Οσμάνλισπορ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο στόχος των πρωταθλητών είναι η νίκη με καθαρό σκορ και ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Τούρκους, με τους Ρέτσο και Ανδρούτσο να βρίσκουν θέση στο αρχικό σχήμα.
Ο 18χρονος στόπερ αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μάρτινς στη μεσαία γραμμή, με τον Φορτούνη να αγωνίζεται μπροστά τους, ενώ ο Ανδρούτσος θα έχει αυτή τη φορά ρόλο δεξιού εξτρέμ.
Από εκεί και πέρα, ο Λεάλι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέιρας και Σισοκό θα είναι οι πλάγιοι μπακ και ο Μποτία με τον Βιάνα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Τέλος, ο Σεμπά θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή αυτής ο Όσκαρ Καρντόσο.