09/06/2025
Ομάδες | Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 - 22:07

Υποκλίθηκε σε Λουτσέσκου ο Καμαρά

Ο Αφρικανός εξτρέμ της Ξάνθης μίλησε για την έως τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα

Πέρυσι δεν είχε προσαρμοστεί και στο εξάμηνο που αγωνιζόταν στην Ξάνθη έπαιξε ελάχιστα, όμως, φέτος έχει σαφώς πιο ενεργό ρόλο ο Κασά Καμαρά, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «Footbalski» για τις εμπειρίες του από την Ελλάδα.

Ο 24χρονος εξτρέμ μεταξύ άλλων είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το πώς από τον Εργοτέλη κατέληξε στους Θρακιώτες, ενώ για τη Β' Εθνική σχολίασε πως «οι ομάδες στην δεύτερη κατηγορία, 2-3 από αυτές είναι επιπέδου Ligue 2 Γαλλίας, οι υπόλοιπες μάλλον επιπέδου τρίτης κατηγορίας Γαλλίας. Τρεις ή τέσσερις είναι ερασιτεχνικού επιπέδου. Αρκετά ετερογενές πρωτάθλημα».

Για το φλερτ με την Ξάνθη ανέφερε ότι «όταν με φώναξε η Ξάνθη δεν δίστασα. Οταν πήγα στον Εργοτέλη, είπα στον εαυτό μου ''δεν πρέπει να μείνεις εδώ πάνω από έξι μήνες''. Παράλληλα, είχαν προβλήματα, δεν ήταν εύκολο, και όταν ο ατζέντης μου μου είπε ότι υπήρχε η πρόταση δεν δίστασα δευτερόλεπτο. Ηξερα κάποια πράγματα για την Ξάνθη. Είναι γνωστή για το γεγονός ότι δεν πληρώνει υψηλούς μισθούς, αλλά πάντα εξοφλεί τους παίκτες. Ο πρόεδρος είναι πάντα τίμιος και πληρώνει όσα χρωστάει».

Για τον Λουτσέσκου σχολίασε: «Είναι σούπερ προπονητής. Μου αρέσει πολύ. Ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, ξέρει τι κάνει. Νομίζω ότι είναι η τελευταία του χρονιά, οπότε θέλει να την τελειώσει με στυλ, οπότε γι' αυτό είμαστε φέτος ακόμα καλύτεροι. Ο πρόεδρος του έχει τυφλή εμπιστοσύνη, μετά την πορεία μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Ο κόουτς δουλεύει πολύ, με εμάς ή μόνος του. Είναι ο πρώτος που έρχεται και ο τελευταίος που φεύγει. Μερικές φορές μένει όλη τη μέρα στο γήπεδο. Το αξίζει. Μιλάει πολύ στους παίκτες, μερικές φορές είναι τρελός και λίγο απότομος, αλλά ποτέ δεν το κάνει για να σε πιέσει, αλλά για να σε βελτιώσει. Καλύτερα να σου λέει κάτι κατά πρόσωπο, παρά να μην σου μιλάει καθόλου».

Ακόμη είπε: «Αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου καλές προτάσεις από την Ελλάδα και με ρωτάνε πράγματα, πρώτα απ' όλα αν πληρώνουν. Είναι λογικό. Τους λέω ότι οι περισσότερες ομάδες Σούπερ Λιγκ πληρώνουν. Ξέρω ποιες ομάδες πληρώνουν και ποιες όχι, οπότε τους βοηθάω».

Τέλος, για το μέλλον του σχολίασε: «Αν έχω την ευκαιρία να παίξω σε μεγαλύτερη ομάδα γιατί όχι; Αυτός είναι ο στόχος. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν οπότε δεν κοιτάω μπροστά, αλλά σίγουρα είναι στόχος. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ελλάδα ή αλλού, αρκεί να είναι μία μεγαλύτερη ομάδα».

Μοιραστείτε το: