Ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα θα παρεβρεθεί στις εξέδρες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και αποθεώθηκε από τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γκάρι Μπέιλ επανήλθε στις αγωνιστικές επάλξεις προ ημερών για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο κατά τον περασμένο Νοέμβριο. Πλέον, ο Ουαλός έχει λάβει το «πράσινο φως» εκ μέρους του ιατρικού επιτελείου και ετοιμάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Νάπολι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/02, 21:45) κόντρα στη Νάπολι.
«Ο Γκάρεθ είναι καλά, έχει αποθεραπευτεί και δεν νιώθει καμία ενόχληση. Θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή, αλλά σίγουρα πλέον είναι έτοιμος», υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα νωρίτερα από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
-Για τη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σχολίασε: «Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η διοργάνωση, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Ας πάμε βήμα-βήμα, αρχίζοντας από τη Νάπολι. Θα πρέπει αύριο να κρατήσουμε το μηδέν και κυρίως να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Ρεάλ είναι πάντα φαβορί, αλλά το έμβλημα δεν σου δίνει την πρόκριση».
-Για την ποδοσφαιρική του καριέρα τόνισε: «Στην Ιταλία και τη Γιουβέντους εξελίχθηκα σαν παίκτης. Τώρα είμαι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και κάθε μέρα εξελίσσομαι σαν προπονητής».
Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αποθεώσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα που θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο: «Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, αν όχι ο κορυφαίος».