11/06/2025
Μπάσκετ | Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 - 17:13

Τέλος τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας θα δώσουν το «παρών» στο ματς με τον Άρη

Όσοι πήραν πήραν... Μόνο με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκπροσωπηθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον σαββατιάτικο (18/2) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στο «Νick Galis Hall».

Τη Δευτέρα (13/2) οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν ότι τα «μαγικά χαρτάκια» που αντιστοιχούσαν στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, 1.100 στο σύνολο, κατέληξαν όλα σε όσους έχουν διαρκείας, επομένως δεν μπορεί κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η ζήτηση από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας υπερκάλυψε τον αριθμό των εισιτηρίων που είχαμε στη διάθεσή μας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη, στο Nick Galis Hall.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και είμαστε βέβαιοι πως με την παρουσία τους στο γήπεδο θα συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους στη διεξαγωγή ενός αγώνα-γιορτή, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά αντάξια του ήθους και της ιδέας του Παναθηναϊκού μας».

Μοιραστείτε το: