12/06/2025
Πρωτάθλημα | Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 - 21:53

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν»

Βράζουν οι Ηπειρώτες με τη διαιτησία του Τσαμούρη στο ματς κόντρα στον Πλατανιά

Ίδιος αντίπαλος, ίδιο συναίσθημα... Μέσα σε λίγο καιρό ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν συνήθιζε να βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία, τοποθετήθηκε δημοσίως μετά από ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Οι Ηπειρώτες μετά το 3-3 στα Περιβόλια γνωστοποίησαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη εκτιμώντας πως με τα σφυρίγματά του τους έκλεισε στα καρέ τους δίνοντας αλλεπάλληλα φάουλ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ διαμαρτύρονται και για τη φάση του 2-2.

Είναι η δεύτερη φορά που νιώθουν αδικημένοι μετά από παιχνίδι με τον Πλατανιά, με τον οποίο είχαν διασταυρωθεί και στο Κύπελλο. Στον «Άγιαξ», μάλιστα, δεν θεωρούν τυχαίο που είχαν τέτοια αντιμετώπιση κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά.

Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα - τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι.

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα».

Μοιραστείτε το: