Η αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 7η θέση της τουρκικής Σούπερ Λιγκ
Φανερά εκτός φόρμας δείχνει η Οσμάνλισπορ που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (Πέμπτη 16/02, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των «32» για το Γιουρόπα Λιγκ. Εξάλλου, η τουρκική ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας από την Τράμπζονσπορ με 1-0 σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο για το εγχώριο πρωτάθλημα.
Πλέον, περιορίζεται στην έβδομη θέση απέχοντας 17 βαθμούς από την κορυφή. Σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Σαχάν στο 16ο λεπτό.
Η σύνθεση της Οσμανλισπόρ: Καρσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούσκου, Ντεμίρ, Μπαγίρ, Γκιουβέν, Μπιφουμά, Τσαγκιράν (67’ Ντελάργκε), Εντιαγέ, Ρεγκατίν (82’ Κιλιτσασλάν), Ουεμπό (81’ Ρουσέσκου).
Τιάγκο Πίντο: «Δε φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»
Στο μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής της Οσμάνλισπορ τόνισε ό, τι η ομάδα του σέβεται δίχως να φοβάται τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αποθεώσει τον Πάουλο Μπέντο.
«Παίζουμε με τον πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα και σίγουρα ήταν μια δύσκολη κλήρωσε για εμάς. Θα παλέψουμε με σοβαρότητα για το καλύτερο δυνατό, τα ματς αυτά θα είναι μια πρόκληση για την ομάδα μου. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό που έχει συχνή παρουσία στην Ευρώπη, όμως ο φόβος δεν υπάρχει και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε εξίσου καλά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία. Ασφαλώς και το πρώτο ματς θέλει μεγάλη προσοχή, αφού, αν καταφέρουμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα οι ελπίδες μας για πρόκριση στη ρεβάνς θα αυξηθούν. Ωστόσο, γενικότερα πιστεύω ότι και στις δύο αναμετρήσεις πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και 100% αφοσιωμένοι», τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Real News».
-Για τον συμπατριώτη του, τον Πάουλο Μπέντο: «Το έχω πει ξανά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που έχει αυτόν τον προπονητή στο τιμόνι του. Ήταν πάντα αυστηρός και απαιτητικός στις προπονήσεις και απόλυτος στο κομμάτι της τακτικής και αυτό που ζητούσε όλη την εβδομάδα ήθελε να το βλέπει στη διάρκεια του αγώνα. Του αρέσει η τακτική και ο συγκεκριμένος ήταν πάντα από τους τομείς που έδινε μεγάλη σημασία πριν, αλλά και στη διάρκεια του παιχνιδιού»