Αποχώρησε ο Λάμπης Νικολάου * Χωρίς αντίπαλο, ουσιαστικά, ο εκλεγμένος
Σε σίριαλ μετατράπηκαν οι εκλογές της ΕΟΕ, οι οποίες κράτησαν ώρες, προτού καν... αρχίσουν. Αυτό γιατί ο Λάμπης Νικολάου είχε εισηγηθεί νωρίτερα τη Δευτέρα (06/02) να μη διεξαχθούν, μετά την εισαγωγή του Ισίδωρου Κούβελου στο «Ωνάσειο».
Μάλιστα, τα μέλη της ολομέλειας της ΕΟΕ είχαν ενημερωθεί σχετικά, ώστε να μην παρευρεθούν στα γραφεία της το απόγευμα της Δευτέρας.
Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση από την ΕΟΕ προς τα μέλη της, στην οποία ζητήθηκε να παρευρεθούν κανονικά, στις 17:00, ώστε να αρχίσει η διαδικασία. Ο Λάμπης Νικολάου, κατά την προσέλευσή του ενημέρωσε εκ νέου τα μέλη για τηην απουσία του Ισίδωρου Κούβελου τονίζοντας πως δεν θα γίνουν εκλογές, όμως η πλευρά του Σπύρου Καπράλου ήταν αντίθετη σε αυτό, βασιζόμενη στο καταστατικό το οποίο δεν προβλέπει αναβολή των εκλογών σε σχετική περίπτωση.
Παράλληλα, η πλευρά του Καπράλου τόνισε πως υπεύθυνη να πάρει την απόφαση για αναβολή ή μη των εκλογών είναι μόνο η Ολομέλεια. Με 14 παρόντες εκπροσώπους από 14 Ομοσπονδίες, από το σύνολο των 25, όλες προσκείμενες στην πλευρά του Καπράλου έγινε ψηφοφορία και αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά η εκλογική διαδικασία.
Αυτό προκάλεσε την απόφαση του Λάμπη Νικολάου, που ήταν ο προεδρεύων της διαδικασίας, να αποχωρήσει, με τον πρώην πρόεδρο ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη, να παίρνει τη θέση του.
Έτσι, οι εκλογές έγιναν κανονικά λίγο μετά τις 17:30 και ο Σπύρος Καπράλος, που δεν είχε ουσιαστικά αντίπαλο και εκλέχτηκε ξανά πρόεδρος της ΕΟΕ με 14-0 ψήφους.
Το γεγονός αυτό, πρόκειται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις επόμενες ημέρες απο΄την πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου.