13/06/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 - 09:17

Το νέο ξεκίνημα του Φάνη Τζανδάρη

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός σε ομάδα... έκπληξη

Ο Φάνης Τζανδάρης άφησε τον ΠΑΟΚ πριν από περίπου δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στον Ολυμπιακό. Εντούτοις, ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν έχει ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που είχε ο ίδιος δημιουργήσει αγωνιζόμενους στους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα, στάθηκε άτυχος διότι στην περσινή σεζόν υπέστη ρήξη χιαστών έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο.

Η αφετηρία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχε ξανά ερυθρόλευκη απόχρωση δίχως να πείσει τους Βίκτορ Σάντσεθ και Πάουλο Μπέντο εφόσον δεν έβρισκε συγκεκριμένο ρόλο στα πλάνα τους. Σύμφωνα με σαββατιάτικο (04/02) δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» αναμένεται να παραχωρήσουν εκ νέου τον Τζανδάρη ως δανεικό σε σύλλογο της Σλοβενίας.

Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη δίχως να έχουν κοινοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας. Εξάλλου, η χειμερινή μεταγραφική προθεσμία είναι ανοιχτή έως και τις 15 Φεβρουαρίου στη συγκεκριμένη χώρα.

Μοιραστείτε το: