Υπέγραψε ο Κορίνθιος δεξιός μπακ στους «κυανόλευκους» * Με Μπαστακό κόντρα στνη Κέρκυρα
Το μόνο που απέμενε ήταν απλά να τα βρει με τον Ηρακλή, κάτι που φαινόταν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γίνει. Τελικά έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του «Γηραιού» και έπεσαν οι υπογραφές.
Ο λόγος για τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια αποχώρησε από τον Πανιώνιο. Είχαμε ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του από τα τέλη Δεκεμβρίου και τελικά ο 26χρονος κούνησε μαντίλι όταν βρέθηκε κάτι που τον κάλυπτε.
Την Τρίτη (31/1) ο Κορίνθιος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών και έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και θα βοηθήσει όσο μπορεί κι εκείνος προκειμένου να σωθεί ο Ηρακλής.
Ο Αργυρόπουλος, για τον οποίο το a-sports.gr είχε αποκαλύψει ότι παίζει έντονα για τους «κυανόλευκους», έχει περάσει στο παρελθόν από Κόρινθο, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης.
Τέλος, ο Ηρακλής δίνει την Τετάρτη (1/2) και εξ αναβολής αναμέτρηση με την Κέρκυρα με τον Σάββα Παντελίδη να παίρνει στην αποστολή τον Μιχάλη Μπαστακό. Αναλυτικά η 18αδα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Κούρος, Τζανετόπουλος, Στάμου, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Ηλιάδης, Γροντής, Δώνης, Μοντέιρο, Πασάς, Λεοζίνιο, Περόνε, Λουκίνας, Μπαστακός.