21/06/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 - 18:39

Και με τη βούλα Λάμπρου και Μουκτάρης στον Πανιώνιο

Δανεικός από τον ΠΑΟΚ αποκτήθηκε ο πρώτος, έκανε ούτως ή άλλως προπονήσεις ο δεύτερος

Δύο ακόμη μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στη μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου. Το φινάλε έπεσε την Τρίτη (31/1) με δύο παίκτες που ήταν γνωστό πως έχουν κλείσει.

Ο Στέφανος Μουκτάρης ούτως ή άλλως έκανε εδώ και καιρό προπονήσεις με τους «κυανέρυθρους» και απλώς δεν είχε ανακοινωθεί, ενώ για τον Λάζαρο Λάμπρου είχε διαρρεύσει από την Κυριακή (29/1) πως τελειώνει η μεταγραφή του. Αποκτήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση και για τον Μουκτάρη: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5.

Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Μοιραστείτε το: