16/06/2025
Μπάσκετ | Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 - 23:57

Αιχμηρός ο Γιαννακόπουλος προς τον Ολυμπιακό

«Είμαι περίεργος να δω τι θα πουν για τη διαιτησία και αν θα μοιράσουν DVD», είπε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά τη νέα νίκη της ομάδας του επί των «ερυθρόλευκων»

O Παναθηναϊκός χαμογέλασε σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι «αιωνίων» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν περιχαρής μετά τη νίκη των «πράσινων» το βράδυ της Δευτέρας (30/1).

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να πετάξει το... καρφί του προς τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σχετικά με τα παράπονα που είχαν εκφραστεί για τη διαιτησία του πρόσφατου ημιτελικού Κυπέλλου από πλευράς Πειραιωτών.

«Είμαι περίεργος να δω τι έχει να πει σήμερα για τη διαιτησία ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ίσως να κάνει παράπονα ότι δεν έβαζαν καλάθι οι διαιτητές υπέρ τους.

Όπως επίσης είμαι περίεργος για το εάν θα μοιράσει DVD η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κλαυσίγελος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος.

Μοιραστείτε το: