Οργισμένη ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου για τη διαιτησία * Καλεί την ΚΕΔ να πάρει μέτρα «αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή»
Δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία εμφανίζεται ο Ατρόμητος.
Μετά και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε τη Δευτέρα (30/1) ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, τονίζοντας ότι «δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας».
Μάλιστα, απευθυνόμενη προς την ΚΕΔ σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.
Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.
Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.
Κύριοι της ΚΕΔ,
Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.
Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».