11/06/2025
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 - 23:10

Ίβιτς: «Χρειάζεται χρόνο ο Πρίγιοβιτς»

Ο Σέρβος τεχνικός είπε ότι κάποιοι παίκτες ίσως παραχωρηθούν δανεικοί, ενώ προσέθεσε ότι το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος

Καμία αντίσταση δεν βρήκε από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τον κέρδισε με άνεση 4-1 και προκρίθηκε έτσι άκοπα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχοντας και το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι το παιχνίδι του πρωταθλήματος που έρχεται με τους Αγρινιώτες θα είναι διαφορετικό, ξεκαθάρισε ότι το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος, ενώ προανήγγειλε κάποιες αποχωρήσεις. Όσο για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, δήλωσε ότι ειναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά:

«Με ικανοποίησαν γιατί παρά το 0-2 μπήκαμε σωστά και κάναμε φάσεις από το πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε τέσσερα γκολ και σίγουρα είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τον Δεληγιαννίδη: «Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί ήμασταν μαζί και στην Κ20 δύο χρόνια. Προπονείται με τη μεγάλη ομάδα, είναι στο ρόστερ. Τον υπολογίζω, έχει μέλλον και η σοβαρότητα που έχει φάνηκε και σήμερα».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι μέχρι σήμερα στις 12 Δεκεμβρίου. Καταλαβαίνεται ότι χρειάζεται χρόνο. Φάνηκε ότι είναι λίγο βαρύς, το περιμέναμε. Έκανε και θα συνεχίζει να κάνει διπλές προπονήσεις. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος ακόμη, αλλά σύντομα θα είναι».

Για το ματ της Κυριακής με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι πολύ διαφορετικό . Θα είναι δύσκολο. Θα παίξουμε για τέταρτη φορά με τον ίδιο αντίπαλο και είναι δύσκολο να κερδίσεις τέσσερις φορές την ίδια ομάδα. Θα πάμε βέβαια συγκεντρωμένοι και στόχος μας είναι η νίκη. Το θετικό είναι ότι κάποιοι παίκτες ξεκουράστηκαν σήμερα και είναι όλοι υγιείς και μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες θα καταλάβουν τη σοβαρότητα του αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Για το αν θα παίξει με δύο επιθετικούς: «Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που θα παίζουμε και με δύο επιθετικούς. Δεν ξέρω τι θα γίνει έχουμε πολλά παιχνίδια. Αντίπαλοί μας είναι διαφορετικές ομάδες και προσπαθούμε για την κατάλληλη ενδεκάδα σε κάθε ματς. Εχουμε τώρα τέσσερις επιθετικούς, θα δούμε στο μέλλον πώς θα παίξουμε».

Για το ροτέισον: «Σκέφτεσαι πόσα ματς έχει παίξει ο καθένας και ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι σήμερα και έπαιξαν καλά σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους υπολογίζει. Από αυτούς που πήραμε τον Ιούνιο οι περισσότεροι είναι βασικοί. Αποκτήσαμε και τώρα δύο παίκτες, περιμένουμε και τον άλλο έναν να έρθει. Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο. Προσπαθούμε να τους βάλουμε γρήγορα μέσα στην ομάδα τους καινούργιους και να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν τι ζητάει η ομάδα από αυτούς».

Για το Κύπελλο: «Είναι μεγάλος στόχος το Κύπελλο. Βέβαια μέχρι τα παιχνίδια του κυπέλλου μεσολαβούν άλλα παιχνίδια».

Για το άγχος των επιθετικών: «Όσο δεν βάζουν γκολ είναι λογικό να αγχώνονται. Και ο μεσοεπιθετικός όταν δεν βάζει γκολ σε κάποια παιχνίδια τον πιάνει άγχος. Μιλάω μαζί τους και προσπαθώ να τους εξηγήσω τι ζητάω και αν είναι χαλαροί θα έρθει και το γκολ. Όσο ξεκινάνε τα ματς χωρίς να έχουν μόνο το γκολ στο μυαλό τους θα έρθει το γκολ».

Για το αν θα φύγουν κάποιοι παίκτες: «Μπορεί να φύγουν κάποια δανεικοί. Υπάρχουν κάποιοι που δεν είχαν καθόλου συμμετοχή και θα είναι καλύτερα για τους ίδιους να παραχωρηθούν. Για μένα είναι καλύτερα ένας παίκτης να παίζει για να βλέπει και το μέλλον του για τους επόμενους μήνες. Όταν κάποιος δεν παίζει καθόλου είναι καλύτερα να πάει κάπου που θα είναι καλύτερα και για τον ίδιο».

Για τον Περέιρα: «Ο Περέιρα είναι δικός μας παίκτης και συνεχίζουμε μαζί, Με έχετε ρωτήσει πολλές φορές και σας έχω απαντήσει».

Μοιραστείτε το: