13/12/2025
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 - 09:34

Πήρε παράταση του Πέδρο Ενρίκε

Την Πέμπτη αναμένεται να λήξει το θέμα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε τελεσίγραφο στη Ρεν

Άλλο ένα επεισόδιο - με την ελπίδα να είναι το τελευταίο - στο σίριαλ της μεταγραφής του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποφάσισε να περιμένει άλλες 24 ώρες για τον άσο της Ρεν, με την Πέμπτη (26/1) να φέρεται ως η κρίσιμη ημέρα.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την οριστική απάντηση της Ρεν, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης.

Η πρόταση αυτή θα έπρεπε να φτάνει στους Γάλλους, αλλά το πρόβλημα που προέκυψε είναι η πώληση του Πολ Ζορζ Ντεπ στη Βόλφσμπουργκ, που δημιουργεί κενό στα άκρα της επίθεσης, το οποίο θα μεγαλώσει αν φύγει και ο Πέδρο Ενρίκε.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ο ΠΑΟΚ αρχίζει να… δουλεύει και τις εναλλακτικές, έχοντας δώσει τελεσίγραφο 24 ωρών στη Ρεν.

Μοιραστείτε το: