Ο Κολομβιανός άσος σκόραρε στο 45'+2 και η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε 1-0 τη Νανσί, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ
Την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν από τους τρεις εγχώριους τίτλους της Γαλλίας θα έχει η Μονακό, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (25/1) κέρδισε τη Νανσί με 1-0 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Παρί Σεν Ζερμέν.
Στο «Λουί Ντε» ο Ρανταμέλ Φαλκάο έβαλε τη σφραγίδα του στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με τον Κολομβιανό επιθετικό να σκοράρει στο 45'+2 και αφού έκανε και κακό υπολογισμό της μπάλας ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Εν' Ντι Ασεμπέ.
Έτσι, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αγωνιστεί στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 2003.
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Ράτζι, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Μουτίνιο, Μπακαγιοκό, Μπερνάρντο Σίλβα (68' Φαμπίνιο), Λεμάρ, Εμ' Μπαπ Λοτέν (88' Μεντί), Φαλκάο (77' Ζερμέν).
ΝΑΝΣΙ: Εν' Ντι Ασεμπέ, Κιφό, Ντιαν, Μπαντιλά, Μουρατορί, Αλού Ντιαρά (76' Μαουασά), Σετού, Γκιντελέιγ, Ντιά (66' Ρομπίκ), Κουρά (74' Κουλιμπαλί), Νταλέ.
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
Τρίτη (24/1)
Μπορντό - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-4 (32' Ρολάν - 19', 81' Ντι Μαρία, 60', 74' Καβάνι)
Τετάρτη (25/1)
Μονακό - Νανσί 1-0 (45'+2 Φαλκάο)
* Με bold οι ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό

