Το ματς με τους Φθιώτες στο προσκήνιο για τον Ατρόμητο
Η πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα είναι καθοδική τις τελευταίες εβδομάδες, στο προσκήνιο ωστόσο υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου με τη Λαμία την Τετάρτη (25/1).
Οι Περιστεριώτες, λοιπόν, θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό από την πόλη της Φθιώτιδας για να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «8» του θεσμού, με τη μίνι προετοιμασία να ξεκινά τη Δευτέρα (23/1).
Φυσικά, σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν έπαιξαν στο ισόπαλο 1-1 με το Λεβαδειακό την Κυριακή (22/1), ενώ όσοι αγωνίστηκαν ενάντια στους Βοιωτούς αρκέστηκαν σε αποθεραπεία και σπα.
Εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ο Γιώργος Κορακάκης υπολογίζει στους Φυτανίδη και Γκουγκούδη που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης (24/1).