Θα μείνει εκτός και ο Λεάλι *Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Σισοκό
Σε ρυθμούς Άρη κινούνται στον Ολυμπιακό, καθώς την Τετάρτη (25/1) θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο στόχος βέβαια είναι η νίκη με καθαρό σκορ για να γίνει τυπική διαδικασία η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.
Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς πρωταθλήματος και λογικά ο Σισοκό θα κάνει το ντεμπούτο του στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ντε λα Μπέγια.
Από εκεί και πέρα, ο Ανσαριφάρντ φαίνεται ότι θα βρει θέση στην αποστολή, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Μάρτινς όσο και τον Μποτία.
Ο πρώτος συνέχισε τη Δευτέρα (23/1) θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, με τον Ισπανό στόπερ από την πλευρά του να προπονείται ατομικά αλλά να ανεβάζει ρυθμό, προσπαθώντας να προλάβει τον κυριακάτικο (29/1) αγώνα με τη Βέροια για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Εκτός αποστολής εν όψει Άρη αναμένεται ότι θα μείνει και ο Λεάλι, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να κινείται συντηρητικά στο δευτεριάτικο πρόγραμμα ύστερα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.