14/06/2025
Μπάσκετ | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 - 19:11

Προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Τα «Δύο Αοράκια» πιο πιθανά να φιλοξενήσουν τις φιναλίστ του θεσμού

Μείζον θέμα του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι όλα αυτά ενώ οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι γνωστές από την περασμένη Δευτέρα (16/1);

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/1) πως η απόφαση για το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη θα ληφθεί από την Εκτελεστική της Επιτροπή και, αυτή θα γνωστοποιηθεί πιθανότατα την Τρίτη (24/1).

Σύμφωνα με τους κύκλους των «κιτρίνων» διαρρέεται πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ τις προηγούμενες ημέρες εξέδωσαν ανακοίνωση που ζητούσαν να γίνει στο «Αλεξάνδρειο», επικαλούμενοι και επιθυμία του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 o τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει πιθανότατα στο Ηράκλειο, στα «Δύο Αοράκια», όπου είχαν φιλοξενηθεί οι δύο αντίπαλοι ξανά στον τελικό του 2014.

Μοιραστείτε το: