10/06/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 - 00:21

Ουζουνίδης: «Να βλέπουμε την πραγματικότητα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στο μικρό ρόστερ της ομάδας του και είπε ότι περιμένει επιστροφές και μεταγραφές

Μία ακόμη γκέλα έκανε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Κυριακή (22/1) έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -12 από τον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης για άλλη μία φορά είπε πως η ομάδα του χρειάζεται προσθήκες και πως περιμένει και επιστροφές εννοώντας τους παίκτες που βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αρχικά δήλωσε: «Καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με ένα ωραίο γκολ, αλλά ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και για μια ακόμα φορά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το ρυθμό μας. Προσπαθώντας στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα μας ήρθαν οι τραυματισμοί και δεν μπορέσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα εκεί που θα έπρεπε.

Πρέπει να βλέπουμε όμως και την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα μικρό γκρουπ σε αριθμό, ενώ σε κάποιες θέσεις λείπει και η απαραίτητη ποιότητα. Αυτό μπορεί να λυθεί με τον ερχομό των παικτών που απουσιάζουν αλλά και με προσθήκες κάποιων άλλων».

Ακόμη προσέθεσε: «Μπορεί να περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα, αλλά πρέπει να βλέπουμε και την αλήθεια. Τα παιδιά που παίζουν προσπαθούν πολύ, δίνουν το 100% και παίζουν στα όριά τους. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα ακόμα και στη νοοτροπία.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο νίκες. Σημαίνει πως μας λείπουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Γίνεται κριτική για τα παιδιά που αγωνίζονται αλλά παίζουν στα όριά τους κι αυτή είναι η αλήθεια. Είτε μας αρέσει, είτε όχι».

Μοιραστείτε το: