Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν «υπέγραψαν» το 2-0 των πρωτοπόρων της Σέριε Α κόντρα στη Λάτσιο
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής (22/1) η Γιουβέντους, επικρατώντας εντός έδρας της Λάτσιο με 2-0 για την 21η αγωνιστική της Σέριε Α.
Οι «μπιανκονέρι», λοιπόν, παραμένουν στην κορυφή με 48 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο, ενώ κόντρα στους Ρωμαίους «μίλησε» το αργεντίνικο δίδυμο των Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν.
Ο πρώτος βρήκε δίχτυα μόλις στο 5ο λεπτό, για να πάρει τη σκυτάλη ο πρώην άσος της Νάπολι που σκόραρε στο 17' και έφτασε τα 14 γκολ στη φετινή σεζόν.
Έτσι, οι πρωταθλητές Ιταλίας «καθάρισαν» από πολύ νωρίς το τρίποντο και για την ώρα βρίσκονται στο +4 από Ρόμα και Νάπολι, ενώ η Λάτσιο με 40 διατηρείται στην τέταρτη θέση.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (74' Μπαρτζάλι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (82' Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Πατρίκ, Ντε Φράι, Γουάλας, Ράντου (60' Λουκακού), Παρόλο, Μπίγλια (60' Τζόρτζεβιτς), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λομπάρντι (66' Μούρτζια), Ιμόμπιλε, Άντερσον.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
Σάββατο (21/1)
Κιέβο - Φιορεντίνα 0-3 (18' Τέγιο, 52' πεν. Μπαμπακάρ, 90'+4 Κιέζα)
Μίλαν - Νάπολι 1-2 (37' Κούτσκα - 6' Ινσίνιε, 9' Καγιεχόν)
Κυριακή (22/1)
Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0 (5' Ντιμπάλα, 17' Ιγκουαΐν)
Τζένοα - Κροτόνε (16.00)
Παλέρμο - Ίντερ
Πεσκάρα - Σασουόλο
Μπολόνια - Τορίνο
Έμπολι - Ουντινέζε
Αταλάντα - Σαμπντόρια (19.00)
Ρόμα - Κάλιαρι (21.45)