Ο έμπειρος Αργεντινός στόπερ έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και κατεβαίνει Ριζούπολη * Και η εξήγηση της επιλόγης Ταΐρη
Ο Μεχία «χάθηκε», αφού πάει τελικά Ξάνθη, αλλά στον Απόλλωνα Σμύρνης βρήκαν τη μεταγραφή-όνομα για να… ρεφάρουν. Βέβαια, μιλάμε για άλλη θέση, αλλά η ουσία είναι ότι πρόκειται για μια άκρως αξιόπιστη μεταγραφή. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι!
Ο 35χρονος στόπερ, βρέθηκε στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα το πρωί της Παρασκευής (20/1) συμφώνησε να εισπράξει τα δεδουλευμένα του και να λύσει το συμβόλαιο του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του arenafm, χωρίς να προσφύγει στα δικαστήρια για τα προβλεπόμενα στη σύμβασή του.
Έτσι ο δρόμος άνοιξε και η «Ελαφρά Ταξιαρχία, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες δεν διαψεύδονται από την Αθήνα δεν έχασε την ευκαιρία, τα βρήκε μαζί του και πλέον ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για να κατέβει στη Ριζούπολη.
Ούτως ή άλλως στον Απόλλωνα είχαν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση στόπερ και ο Μπαρτολίνι αποτελεί μια ιδανική περίπτωση για να θωρακιστούν τα μετόπισθεν.
Στο μεταξύ, υπάρχει εξήγηση για την επιλογή του Δημήτρη Ταΐρη… Ο πρώην γκολκίπερ της Καλλονής, που ανακοινώθηκε ήδη από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ήταν εξ αρχής μέσα στα ονόματα που έπαιζαν, αλλά στη Ριζούπολη ήθελαν πρώτα να δουν και την περίπτωση του Σιδεράκη… Ο τελευταίος καθυστέρηση να λύσει το συμβόλαιο του με τα Τρίκαλα, οι «κυανόλευκοι» βαρέθηκαν να περιμένουν και έτσι επέλεξαν τη σίγουρη λύση του Ταΐρη.