16/06/2025
Ειδήσεις | Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 - 01:50

Aποσύρεται από την προπονητική ο Φαν Χάαλ

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το χώρο του ποδοσφαίρου ο Ολλανδός τεχνικός

Την απόφαση να μην ξανακαθίσει στον πάγκο κάποιας ομάδας πήρε ο Λουίς φαν Χάαλ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος τη Δευτέρα (16/1).

Ο Ολλανδός προπονητής, λοιπόν, βάζει τέλος στην καριέρα του και στις δηλώσεις του τόνισε ότι προέχει για εκείνον η οικογένειά του.

«Πέρσι είχα πει πως θα σταματήσω, μετά άλλαξα γνώμη και είπα πως θα κάνω απλώς ένα διάλειμμα. Τελικώς, πλέον, αποφάσισα πως δεν θα επιστρέψω ξανά στο ποδόσφαιρο και την προπονητική. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά οικογενειακά γεγονότα, τα οποία με αφύπνισαν και αποφάσισα να δώσω εκεί προτεραιότητα», είπε ο Φαν Χάαλ, που πέρασε από Άγιαξ, Άλκμααρ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Εθνική Ολλανδίας.

Ο 65χρονος τεχνικός έχει μεταξύ άλλων στο παλμαρέ του ένα Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ το 1995, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1992 και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 1995, ενώ σε ό,τι αφορά τη θητεία του στους «οράνιε» ήταν αυτός που τους οδήγησε στην τρίτη θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Μοιραστείτε το: