Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ για να πέσουν οι υπογραφές
Το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής είχε πετύχει ο Κώστας Φορτούνης, όπως ψηφίστηκε από τον κόσμο, και την Πέμπτη (12/1) παρέλαβε το βραβείο του για τη... βολίδα που είχε εξαπολύσει με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πολύ ωραίο και το τέρμα του Θέμη Τζημόπουλου στη Νέα Σμύρνη, αλλά αυτό του Τρικαλινού μέσου των «ερυθρολεύκων» ήταν πιο εντυπωσιακό και γι' αυτό εκείνος πήρε το βραβείο με τον Σάββα Θεοδωρίδη να του το δίνει.
Εν τω μεταξύ, παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποδέχτηκε τελικά την πρόταση των Πειραιωτών παρόλο που ο ίδιος είχε ενημερωθεί πως βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ιρανός επιθετικός έχει πάει στα γραφεία του Ολυμπιακού προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και μένει να φανεί εάν θα φορέσει άμεσα τα ερυθρόλευκα ή θα παραμείνει στον Πανιώνιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.