22/05/2018
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 - 23:02

Το διαδικτυακό... παιχνιδάκι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε

Το χιόνι ήταν η αφορμή για να αρχίσουν τα σχόλια μεταξύ τους οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν τον Φεβρουάριο για το Γιουρόπα Λιγκ

Αν και οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ αργού ακόμη, καθώς έχουν προγραμματιστεί για τις 16 και 23 Φεβρουαρίου, οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει... παιχνίδι μέσω των επίσημων λογαριασμών των δύο συλλόγων στο Twitter.

Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει την Ελλάδα αυτές τις ημέρες, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν στο Twitter μία εντυπωσιακή φωτογραφία από την προπόνηση της Τρίτης (10/1) στην... πνιγμένη από το χιόνι Τούμπα. Η γερμανική ομάδα βρήκε την ευκαιρία και σχολίασε. Με δεδομένο πως αυτή την περίοδο, με την Μπουντεσλίγκα να έχει χειμερινή διακοπή, οι παίκτες των «βασιλικών μπλε» βρίσκονται στην Ισπανία για προετοιμασία, αστειεύτηκαν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό της Σάλκε στο Twitter, για την έντονη διαφορά θερμοκρασίας.

«Συνηθίζουμε σε ελαφρώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες τελευταία», ήταν το σχετικό σχόλιο με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να απαντούν: «Ναι, αλλά προετοιμαζόμαστε για γερμανικού τύπου καιρικές συνθήκες».

Μοιραστείτε το: