21/05/2018
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 - 20:16

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Στο χιόνι καλύφθηκε το ΠΕΑΚΙ και ψάχνουν οι Ηπειρώτες πού θα προπονηθούν την Πέμπτη (12/1)

Μπορεί να βγήκαν διάφορα σενάρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη στιγμή που το φύλλο αγώνα με τον Πλατανιά έκλεισε με εκείνον απών, αλλά στην ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τις κυρώσεις που αναφέρει ο κανονισμός.

Είναι δεδομένο ότι λόγω ανωτέρας βίας δεν ταξίδεψαν στα Χανιά οι Ηπειρώτες. Και ναι μεν την Τετάρτη (11/1) γίνονταν πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπορούσε να πάει εκεί η αποστολή αφού στην Εγνατία μόνο με αλυσίδες κινούνταν τα αυτοκίνητα.

Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» λένε ότι έχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να μην συναντήσουν κάποιο πρόβλημα και ότι ούτως ή άλλως δεν θα έβγαιναν οι πτήσεις για να είναι στην ώρα τους. Για παράδειγμα την Τρίτη (10/11) από Αθήνα για Χανιά ήταν να πετάξουν στις 18.30 και υπενθυμίζεται ότι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν στις 17.15.

Από εκεί και πέρα, σχεδόν τα πάντα κάλυψε το χιόνι στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Γιάννινα και γι' αυτό την Τετάρτη δεν έγινε προπόνηση. Υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση όλων των γηπέδων στην πόλη και το πώς θα προπονηθούν οι παίκτες την Πέμπτη (12/1). Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Μπέριο, Γαρουφαλιά και Λίλα, οι οποίοι στην επόμενη προπόνηση θα φανεί και το εάν μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στην Ξάνθη με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: