22/05/2018
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 - 19:57

Μουκτάρης και βλέπουμε...

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις του Πανιωνίου με την Καλλιθέα για αρκετούς παίκτες * Δανεικούς πρότειναν οι Νεοσμυρνιώτες που τους αρέσουν και οι Τσίπρας και Μπέλης

Μόνο τυχαία τελικά δεν αποδείχτηκε η προ ενός μήνα επίσκεψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο «Ελ Πάσο» για να δει τον αγώνα της Καλλιθέας με τον ΟΦΗ. Το a-sports.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο πως οι Ανδρέας Τσίπρας και Διονύσης Μπέλης ήταν στο μπλοκάκι του Σέρβου τεχνικού, αλλά υπήρχε και ένας ακόμη παίκτης, ο Στέφανος Μουκτάρης.

Ο 22χρονος Κύπριος, μάλιστα, είναι αυτή τη στιγμή εκείνος για τον οποίο υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μπορεί από την Καλλιθέα να βγαίνει ότι και οι τρεις έκλεισαν πακέτο, αλλά η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική.

Οι Νεοσμυρνιώτες έψαχναν έναν ακόμη αμυντικό για να έχουν τέσσερις και έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος να μην πάνε σε μία φθηνή λύση. Γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις με την Καλλιθέα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Επειδή ο Μουκτάρης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του «Ελ Πάσο», ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr έχει προτείνει κάποια έμψυχα ανταλλάγματα. Πινιώτης, Κερασίδης και Σταυρόπουλος είναι τρεις παίκτες που θα δοθούν δεδομένα δανεικοί και από τη στιγμή που δεν έχουν κλείσει κάπου παρά τις προτάσεις που υπήρχαν και ειναι ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ωστόσο, ακόμη ούτε οι παίκτες έχουν ενημερωθεί, ούτε οι «κυανέρυθροι» ξέρουν τα κενά της Καλλιθέας και περιμένουν να τους πει σε τι θέσεις θέλει παίκτες.

Λογικά λόγω και των σχέσεων των δύο πλευρών δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η μεταγραφή θα τελειώσει σύντομα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τους Τσίπρα και Μπέλη πολύ απλά γιατί ο Πανιώνιος δεν βιάζεται να τους κάνει δικούς του. Θα έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα θα γίνουν στο τέλος κάτοικοι Πλατείας.

Κλείνοντας υπήρχε ένα σενάριο απόκτησης του Τσίπρα άμεσα σε περίπτωση πώλησης του Ανσαριφάρντ, αλλά εντός των τειχών της ομάδας επικρατεί η άποψη πως ο 23χρονος επιθετικός της Καλλιθέας δεν είναι κλασικός φορ περιοχής έστω και αν παίζει κάποιες φορές εκεί φέτος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: