Τελειώνει η μεταγραφή του Κολομβιανού εξτρεμ στη Ναντ
Παίκτης της Ναντ πρέπει να θεωρείται ο Φελίπε Πάρντο. Το a-sports.gr σας αποκάλυψε πρώτο ότι ο Κολομβιανός ετοίμαζε βαλίτσες για τη Γαλλία και τα τοπικά ΜΜΕ έκτοτε το επιβεβαιώνουν.
Σύμφωνα με αυτά, μάλιστα, ο Πάρντο έχει ήδη... πακετάρει, αφού τη Δευτέρα (9/1) θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στα «καναρίνια».
Υπενθυμίζεται πως ο Κολομβιανός δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τον είχε αφήσει και εκτός της λίστας που δήλωσε στην Ευρώπη. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το χρονικό διάστημα και έτσι κρίθηκε πως ήταν καλύτερο να παραχωρηθεί.
Ο Πάρντο θα πάει με τη μορφή δανεισμού στη Ναντ, αλλά έχει μπει στη συμφωνία και ρήτρα αγοράς. Σύμφωνα με τους Γάλλους αυτή ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό.