21/05/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 - 17:56

«Τη Δευτέρα στη Γαλλία ο Πάρντο»

Τελειώνει η μεταγραφή του Κολομβιανού εξτρεμ στη Ναντ

Παίκτης της Ναντ πρέπει να θεωρείται ο Φελίπε Πάρντο. Το a-sports.gr σας αποκάλυψε πρώτο ότι ο Κολομβιανός ετοίμαζε βαλίτσες για τη Γαλλία και τα τοπικά ΜΜΕ έκτοτε το επιβεβαιώνουν.

Σύμφωνα με αυτά, μάλιστα, ο Πάρντο έχει ήδη... πακετάρει, αφού τη Δευτέρα (9/1) θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Υπενθυμίζεται πως ο Κολομβιανός δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τον είχε αφήσει και εκτός της λίστας που δήλωσε στην Ευρώπη. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το χρονικό διάστημα και έτσι κρίθηκε πως ήταν καλύτερο να παραχωρηθεί.

Ο Πάρντο θα πάει με τη μορφή δανεισμού στη Ναντ, αλλά έχει μπει στη συμφωνία και ρήτρα αγοράς. Σύμφωνα με τους Γάλλους αυτή ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό.

Μοιραστείτε το: