21/05/2025
Ειδήσεις | Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 - 16:26

Γκασκόιν: «Προσευχηθείτε για εμένα»

Ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης ο πρώην άσος της Νιούκαστλ και της Εθνικής Αγγλίας

Ο Πολ Γκασκόιν ταλαιπωρείται από προβλήματα αλκοολισμού εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από μερικές ημέρες ο παλαίμαχος Άγγλος άσος ενεπλάκη σε καυγά και διεκομίσθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο πρώην ποδοσφαιριστής, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν μεθυσμένος.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο 49χρονος πρώην άσος της Νιούκαστλ συνεπλάκη με άλλο άνθρωπο που διαμένει στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο Γκασκόιν διεκομίσθη στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Αφού πήρε το εξιτήριο, ο Γκασκόιν θα μπει και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης, ώστε να προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να νικήσει τους... δαίμονές του, ελπίζοντας πως το 2017 θα είναι η χρονιά που θα τα καταφέρει.

«Ο Πολ θέλει όλοι να ξέρουν πως προσπαθεί να γιατρευτεί. Έχει κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να απελευθερωθεί από τους δαίμονές του και να σταματήσει να πίνει. Ελπίζει να το πετύχει το 2017. Προσωπικά είμαι άθεος, αλλά ο ίδιος ζήτησε από όλους όσοι τον νοιάζονται, να προσευχηθούν γι' αυτόν», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Γκασκόιν, Τέρι Μπέικερ, ενώ συμπλήρωσε πως το 2016 ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά για τον πρώην άσο της Εθνικής Αγγλίας, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται εξαιτίας του θανάτου του ανιψιού του.

Μοιραστείτε το: