Την Τρίτη (10/1) το παιχνίδι της Εθνικής πόλο Ανδρών για το Γουόρλντ Λιγκ
H Γαλλία αποτελεί τον αντίπαλο της Εθνικής πόλο Ανδρών στην 3η αγωνιστική του Γουόρλντ Λιγκ και την Πέμπτη (5/1) ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε 17 παίκτες για το εν λόγω ματς.
Η αναμέτρηση θα γίνει την προσεχή Τρίτη (10/1) στο κολυμβητήριο Πειραιά, ενώ οι διεθνείς θα πρέπει να δώσουν το «παρών» για προπόνηση στις 5 το απόγευμα της Κυριακής (8/1).
Αναλυτικά, στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής: Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Εθνικός), Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (Ποζίλιπο), Αλέξανδρος Γούνας (Σαβόνα).