16/05/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 - 20:31

Απρόοπτο με Καρυπίδη εν όψει Παναθηναϊκού

Ο έμπειρος αμυντικός ένιωσε ενόχληση στη γάμπα * Εκτός και ο Γουνδουλάκης και ο τιμωρημένος Σίγκνεβιτς

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (4/1) η προετοιμασία του Πλατανιά εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (5/1) με τον Παναθηναϊκό για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Παράσχος προσέθεσε ακόμη ένα όνομα στο απουσιολόγιό του, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Καρυπίδη. Ο αμυντικός της κρητικής ομάδας ένιωσε μια ενόχληση στη γάμπα και δεν κατάφερε να προπονηθεί και στη συνέχεια έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Εκτός έμεινε και ο Γουνδουλάκης τελικά, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμός του, ενώ ο τεχνικός του χανιώτικου συλλόγου δεν έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Σίγκνεβιτς. Ωστόσο, στο ματς με τους «πράσινους» θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά ο Σίγκνεβιτς.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Παράσχου: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά, Σίγκνεβιτς. 

Μοιραστείτε το: