21/05/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 - 20:34

Ανακοίνωσε αποστολή για Ατρόμητο ο Γρηγορίου

Είκοσι παίκτες στη διάθεση του προπονητή της Κέρκυρας

Το 2016 έκλεισε με πολύ άσχημο τρόπο για την Κέρκυρα ένεκα της εντός έδρας συντριβής από τον ΠΑΟΚ με 5-0, ωστόσο οι Φαίακες κοιτούν μπροστά και ο στόχος στην πρώτη τους υποχρέωση για το νέο έτος είναι το τρίποντο στην αναμέτρηση της Τετάρτης (4/1) με τον Ατρόμητο.

Στο ματς για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική, λοιπόν, ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ένα σαφώς βελτιωμένο τρίποντο, εκμεταλλευόμενοι αυτή τη φορά την έδρα τους.

Εν όψει «κυανόλευκων» ο Έλληνας τεχνικός έχει αρκετές επιλογές στη φαρέτρα του και μπορεί να υπολογίζει σε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Σιόντης, Σπίνουλας, Tουράμ, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλος, Eπστάιν, Ζαραδούκας, Γεωργίου, Aντιλέχου, Nίκιτς, Ντιόγκο.

Μοιραστείτε το: