22/05/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 - 19:56

Τρέχουν για επιτελικό χαφ στον Παναθηναϊκό

Αυτός είναι η προτεραιότητα στο «τριφύλλι» ανεξάρτητα από την υπόθεση του Ιμπάρμπο

Ο Ιανουάριος μπήκε και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να φορτσάρει μεταγραφικά προκειμένου να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του με πρώτο αυτό του επιτελικού μέσου, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα.

Οι «πράσινοι» τρέχουν αυτές τις μέρες για δημιουργό και η συγκεκριμένη μεταγραφή θα γίνει ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη θα έχει υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα είναι κοινοτικός.

Οι περιπτώσεις που απασχολούν είναι τρεις και όλες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους ποδοσφαιριστές να έχουν διαβατήριο της ΕΕ και να μην υπολογίζονται στις ομάδες που ανήκουν.

Ο Μασούντ παραμένει στη λίστα, αλλά έχει υποχωρήσει αφού εκτός των άλλων είναι μη κοινοτικός, ενώ υπάρχει και η εκτίμηση πως μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο και κυρίως σε μικρότερη ηλικία.

Μοιραστείτε το: