22/05/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 - 20:25

Λεουτσάκος: «Πακέτο τηλεοπτικών για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής ζητά ενιαία διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας

Την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου τηλεοπτικού τοπίου για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος.

«Αυτό θα είναι το καλύτερο και μακάρι να υλοποιηθεί. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενιαίο. Δεν είναι δυνατό η μεγάλη λίγκα να έχει 45 εκατ. ευρώ έσοδα από τα τηλεοπτικά της δικαιώματα και η μικρή λίγκα να ταλαιπωρείται να βρει τηλεοπτική στέγη. Αν η διαπραγμάτευση γίνει πακέτο και για τις δύο κατηγορίες, όλες οι ΠΑΕ θα βγουν κερδισμένες» τόνισε ο παράγοντας του Αχαρναϊκού και πρόσθεσε πως θα πρέπει να μειωθεί το υπάρχουν προσωπικό της λίγκας: «Η Football League για να ορθοποδήσει πρέπει να έχει ως δέκα υπαλλήλους. Οι υπόλοιποι πρέπει να αποχωρήσουν λαμβάνοντας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με 26 άτομα. Η Λίγκα θα κλείσει αν δεν μειωθεί το προσωπικό της».

Μοιραστείτε το: