20/05/2025
Αγγλία | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 - 15:08

Ρανιέρι: «Δεν πωλείται ο Σμάιχελ!»

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε για τον Δανό, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Ιταλό τεχνικό

Τα μεταγραφικά σενάρια κάθε λογής δίνουν και… παίρνουν εν όψει Ιανουαρίου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ένα εξ’ αυτών διαψεύστηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ φερόταν να κινείται προκειμένου ν’ αποκτήσει τον Κάσπερ Σμάιχελ από τη Λέστερ. Κάτι τέτοιο όμως αποκλείεται να συμβεί, όπως υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Αγγλίας την Παρασκευή (30/12) στον αγγλικό Τύπο.

«Ο Κάσπερ έχει μία υπογραφή στο συμβόλαιο. Δεν θα πουλήσουμε τον Κάσπερ κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Δεν χρειαζόμαστε λεφτά. Καμία ευκαιρία. Λυπάμαι για τη Λίβερπουλ, αλλά μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο και χωρίς τον Κάσπερ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.

O 30χρονος Δανός τερματοφύλακας και γιός του θρυλικού, Πίτερ Σμάιχελ δεσμεύεται από συμβόλαιο με τις «αλεπούδες» έως τις 30.6.2021, όπως είχε υπογράψει στις 6 του περασμένου Αυγούστου.

Μοιραστείτε το: