16/05/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 - 21:05

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα επιθετικού»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός λόγω... Ανσαριφάρντ * Γαστρεντερίτιδα ο Φορτούνης

Νέα δεδομένα επιχείρησε να βάλει ο Ολυμπιακός στο θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μπορεί να είναι γνωστό πως ο Ιρανός απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, αλλά εκείνοι έσπευσαν να διαψεύσουν το βράδυ της Πέμπτης (29/12) πως υπάρχει θέμα επιθετικού.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών ανέφεραν μέχρι και ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση και επισήμως τόνιζαν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού ή παίκτη σε οποιαδήποτε άλλη θέση».

Μένει να φανεί εάν αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι τακτικής από τον Ολυμπιακό ή υπάρχει και κάτι περισσότερο. Πολλές φορές, πάντως, έχει προχωρήσει σε διαψεύσεις και λίγο αργότερα έχει κλείσει μεταγραφές.

Εν τω μεταξύ, απουσίαζε από την προπόνηση της Πέμπτης ο Φορτούνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Την Παρασκευή (30/12), πάντως, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, όπως και ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε ατομικό μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Ντε λα Μπέγια.

Μοιραστείτε το: