Πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Βέροια ο 27χρονος * Παράταση στις πληρωμές στον «Γηραιό»
Δικαίωμα για μία μεταγραφή παίκτη άνω των 23ων έχει ο Ηρακλής και προσπαθεί να πάρει ένα δικό του παιδί, τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο 27χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του «Γηραιού» και εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα.
Η κατάσταση στη Βέροια δεν είναι καλή, ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει ενώ βρίσκεται και στη μαύρη λίστα του Θωμά Γράφα, ο οποίος θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ των Ημαθιωτών. Γίνεται προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιό του και εάν τα καταφέρει, τότε είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα κυανόλευκα.
Από εκεί και πέρα, παράταση μίας μέρας πήραν οι πληρωμές με τον Νίκο Καγιούλη να ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές πως άπαντες θα πάρουν τα χρήματά τους τελικά την Πέμπτη (29/12).
Αν τηρήσει την υπόσχεσή του, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και παραμείνουν στο ρόστερ αρκετοί παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί ο καθένας να καταλάβει πως θα έχουμε νέες αποχωρήσεις από τον Ηρακλή.

