Ο προπονητής του «Δικεφάλου του βορρά» μίλησε στον Τύπο της Σερβίας
Συνέντευξη κατά την οποία εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα καταφέρει να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο τεχνικός του συλλόγου. Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας για την παρουσία του στην ομάδα, καθώς και για τις μελλοντικές του βλέψεις.
Ο νεαρός προπονητής διεμήνυσε πως ο σύλλογος έχει αποδώσει πολύ καλά μέχρι στιγμής, εντούτοις αυτό δεν φαίνεται από την βαθμολογική του συγκομιδή. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Σάλκε για το Γιουρόπα Λιγκ. Γνώμη του Σέρβου είναι πως παρόλο που οι Γερμανοί δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή, πάντα αποτελούν αξιόμαχο αντίπαλο για κάθε σύλλογο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς σε ΜΜΕ της Σερβίας:
Για την εκκίνησή του στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο ήταν στην 5η-6η θέση και είχαμε στόχο να μπούμε στα πλέι οφ. Το κάναμε και πήραμε μάλιστα την πρώτη θέση στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια υπέγραψα για τρία χρόνια. Αλλά στην πορεία αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ, πήγαμε στο Γιουρόπα Λιγκ αφού περάσαμε τη Ντιναμό Τιφλίδας. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στις 32 καλύτερες ομάδες και το πετύχαμε σε έναν όμιλο με Φιορεντίνα, Κάραμπαχ και Λίμπερετς, φτάνοντας στα νοκ άουτ, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Σάλκε. Η αντίπαλός μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά οι Γερμανοί είναι πάντα... Γερμανοί, θα δούμε τι θα γίνει τότε».
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ εντός των τειχών της χώρας: « Στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε έως το τέλος, αλλά στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Ρεαλιστικά θ7α μας άξιζε να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία, όμως μα έλλειψε η τύχη. Έχουμε κυριαρχήσει στο 90% των αγώνων μας, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κι αυτό μας στοίχισε 8-9 βαθμούς. Όχι, δεν ψάχνω για άλλοθι, ούτε κάποια δικαιολογία, εμείς φταίμε. Το γεγονός ωστόσο πως είμαστε πρώτοι σε χαμένες ευκαιρίες, επιβεβαιώνει τα λόγια μου. Τον Ιούνιο φέραμε πολλούς νέους παίκτες, περίπου έξι που μπήκαν ενδεκάδα και χρειαζόμασταν χρόνο για να τους εντάξουμε στο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη 18 αγωνιστικές για να βρούμε τη θέση που μας αξίζει κι αυτή είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Για τον στόχο όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: ««Είμαστε μακριά από την κορυφή και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Με τον Ολυμπιακό είχαμε μεγάλες δυνατότητες. Και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ (σ.σ. στα μεταξύ τους παιχνίδια), με τους οποίους έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στα τοπ 5 της Ευρώπης, ούτε καν αμέσως πιο κάτω, στο επίπεδο του τουρκικού, του ολλανδικού ή του βελγικού. Η επιθυμία όλων μας στον ΠΑΟΚ είναι να πάμε τον σύλλογο σε ένα επίπεδο που θα φτάνει σε τελικούς και θα κατακτάει τίτλους. Επίσης να προχωράει στην Ευρώπη και να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να φαίνεται ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά έχουμε εξαιρετικές συνθήκες και πολύ καλούς παίκτες, είμαι αισιόδοξος...».