Η προτελευταία προπόνηση περιελάμβανε αρκετή δουλειά στην τακτική για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης
Αντίστροφα μετρούν οι ποδοσφαιριστές στην Ξάνθη προκειμένου ν’ απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη άδεια που έχουν εξασφαλίσει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Την Τρίτη (20/12) πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση που περιελάμβανε αρχικά πρόγραμμα ενδυνάμωσης και νευρομυϊκού συντονισμού σε πρώτη φάση και ακολούθως παιχνίδια σε περιορισμένο αγωνιστικό χώρο με έμφαση στην τακτική τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό σκέλος.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζόρτζιε Λάζιτς που παραμένει τραυματίας, ενώ έγινε γνωστός ο αντίπαλος στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θρακιώτες θ’ αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ εντός έδρας στο πρώτο ματς αναφορικά με τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης και έχει προγραμματιστεί μεταξύ 10-12/1/2017.
Τέλος, ο επαναληπτικός αγώνας θα οριστεί μεταξύ 24-25-26/1/2017.