Ο αντιπρόεδρος των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Βατή χαρακτήρισε την κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Το πρωί της Τρίτης (20/12), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την γ’ φάση του θεσμού, με το «τριφύλλι» να τίθενται κόντρα στον Κισσαμικό.
Αναμφίβολα οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν δυσκολότερο έργο, όμως αυτό μένει να φανεί στο γήπεδο. Άλλωστε σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, εντούτοις την χαρακτήρισε καλή. Παράλληλα διευκρίνισε πως το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, ο οποίος όπως τόνισε θα προσπαθήσει να το κατακτήσει.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, αλλά αυτή είναι μια βατή κλήρωση. Πρέπει να παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας. Το Κύπελλο είναι στόχος μας. Με την αλλαγή που έγινε έχουμε ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά».