Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε στα ΜΜΕ της πατρίδας του πως έχει πρόταση από Πανιώνιο, όπως σας είχε αποκαλύψει το a-sports.gr
Είναι στο κόλπο για τον Σορούς Ραφιέι... Ο 26χρονος άσος της Τράκτορ Σάζι τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Πανιώνιο -επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τις πληροφορίες μας- και με μία ελβετική ομάδα, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα την απόφασή του, την στιγμή που η... μισή περσική Pro League του έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μάλιστα, ιρανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως έχει στα χέρια του και μία ελκυστική πρόταση από το Κατάρ, από ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο.
Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχουν πολλοί... μνηστήρες και δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση για τους «κυανέρυθρους», που έχουν δημιουργήσει μία μικρή περσική παροικία στην πλατεία, λόγω της παρουσίας των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ Σοτζέι, αν και ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ