01/06/2025
ΠΑΟΚ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 - 00:25

«Πάρτι στο Χαριλάου»

Προκλητική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με αφορμή την επικείμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Την επιθυμία του να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ με τον Άρη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε το Σάββατο (17/12) ο Γιώργος Σαββίδης.

Το μέλος του Δ.Σ. του «Δικεφάλου» «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο με τρία μαύρα παιδάκια να χορεύουν (σ.σ. προφανώς συμβολικά για τους σκόρερ Κάμπος, Μπίσεσβαρ και Μάτος στην Κέρκυρα).

Η σχετική ανάρτηση συνοδεύτηκε από το εξής μήνυμα: «Πάρτι στην Κέρκυρα. Την Τρίτη θα μάθουμε που θα είναι το επόμενό μας πάρτι. Ελπίζω στο Χαριλάου».

Επίσης, όταν ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ με σχόλια στην ανάρτηση ζητούσαν μεταγραφές και συγκεκριμένα ένα «δυνατό» σέντερ φορ, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη απάντησε: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι. Ο χειμώνας είναι κοντά...».

Μοιραστείτε το: