25/05/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 - 10:14

Τσεκάρει Κουρμπέλη και Π. Ορφανίδη ο Παναθηναϊκός

Σε προσιτές οικονομικά επιλογές θα κινηθούν οι «πράσινοι» εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Μεταγραφική ενίσχυση επίκειται τον ερχόμενο Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών προκειμένου να χρειαστούν μικρότερο χρόνο προασαρμογής.

Σύμφωνα με σαββατιάτικο (17/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη» υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Εξάλλου, ο 23χρονος προφανώς θ’ αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, όπου δεσμεύεται από συμβόλαιο έως και τις 30/6/2018.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καταγράφει μόλις τέσσερις συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών. Επιπλέον, δύναται να προσφέρει λύσεις τόσο σε ρόλο στόπερ, ενώ ανταποκρίνεται ακόμη ως αμυντικός μέσος.

Ο 20χρονος Πέτρος Ορφανίδης δεσμεύεται από συμβόλαιο έως τις 30.6.2021 από την Ξάνθη και μετρά ήδη φέτος 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το: