Κάλεσμα στον κόσμο του «Γηραιού» να βοηθήσει την ομάδα έκανε ο βετεράνος παίκτης του
Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή μίλησε ο βετεράνος παίκτης του «Γηραιού» και μέλος της επιτροπής σωτηρίας του, Νίκος Ποντίκης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» ο Νίκος Ποντίκης εξήγησε πως οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να τη σώσουν, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο και σε άλλους βετεράνους να βοηθήσουν «και να μην την αφήνουν απροστάτευτη».
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ποντίκης:
Για τις πρωτοβουλίες συνάντησης με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, είπε: «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, όμως, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Μέχρι στιγμής έγιναν πολλές προσπάθειες, αλλά όλες έχουν πέσει στο κενό και υπάρχει μια σχετική απογοήτευση. Ανά πασά στιγμή θα είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε και να σώσουμε την παρτίδα. Πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο».
Για το ενδεχόμενο οι προσπάθειες να μετατεθούν για το καλοκαίρι: «Για να σωθεί η παρτίδα και η ομάδα πρέπει να γίνει κινητοποίηση φίλαθλων, βετεράνων, γενικά όλου του Ηρακλή για να μπορέσει να σωθεί. Γιατί η ομάδα είναι τελείως απροστάτευτη και κανένας παράγοντας δεν υπάρχει. Μπορείς να καταλάβεις μετά πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές και υπάρχει και περισσότερη χαλαρότητα, η απογοήτευση είναι εμφανής και εάν θα γίνει αλλαγή είναι σημαντικό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Υπάρχει πλέον ένα σερί αγώνων απέναντι σε ομάδες που ανταγωνιζόμαστε και μπορούμε. Με την προϋπόθεση ότι θα γίνει η αλλαγή και θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».