Οι Φαίακες ενημέρωσαν τους φίλους της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση κατά την οποία παρατήθει λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι της απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/12), εξέδωσε η Κέρκυρα. Ο σύλλογος από το νησί του Ιονίου, ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια οι οπαδοί της ομάδας, ενώ διευκρίνισε και τα ποσά που θα πρέπει να δώσουν οι φίλαθλοι ανάλογα με την εκάστοτε θύρα. Τονίζεται επιπρόσθετα πως για την παραλαβή των εισιτηρίων απαιτείται αστυνομική ταυτότητα και αριθμός ΑΜΚΑ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρας: Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 11:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, καθώς και απο τα γραφεία της ΠΑΕ στην Λεωφ. Αλεξάνδρας 19 ( πρώην Αστυνομικό Μέγαρο ) τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή απο τις 10:00 – 16:00.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΠΑΟK τιμώνται ως εξής:
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρες 3Α, 2Β : 30 ευρώ
Θύρες 3Β, 2Α: 20 ευρώ
Θύρα VIP: 50 ευρώ
Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.
Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»