Διαψεύδουν από τον Ολυμπιακό τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο να μετράει... ώρες
Τη διάψευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσαν τα σενάρια αλλά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποφασισμένο να προχωρήσει σε μία ακόμα αλλαγή προπονητή.
Η ήττα του Ολυμπιακού στην Κύπρο και η απώλεια της πρωτιάς στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ στον οποίο συμμετείχε προκάλεσαν έντονη αμφισβήτηση και τα περισσότερα... βέλη είχαν στόχο τον Πάουλο Μπέντο.
Μάλιστα μετά από εκείνο το παιχνίδι αναπτύχθηκε πολύ έντονα μία σεναριολογία που ήθελε τον Πορτογάλο κόουτς να μετράει μέρες και τη διοίκηση να είναι δυσαρεστημένη τόσο από τον ίδιο, όσο και από τις μεταγραφικές του επιλογές το περασμένο καλοκαίρι.
Ολα αυτά διαψεύστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (10/12) και εκείνο που έβγαινε από το εσωτερικό του πειραϊκού συλλόγου συνοψιζόταν στις παρακάτω λέξεις: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπέντο, τα σενάρια είναι εκ του πονηρού, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ».
Η δευτεριάτικη (12/12) αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες στους Ζωσιμάδες θεωρείται δικαιολογημένα υψηλής επικινδυνότητας, καθώς ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολεύεται στ Γιάννενα και φέτος ο ΠΑΣ βγάζει εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής.