Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι προς τον σκόρερ της Σέλτικ, Πάτρικ Ρόμπερτς
Την επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, έθεσε ως το σημείο αλλαγής επίπεδου απόδοσης για την ομάδα του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός παράλληλα έπλεξε το… εγκώμιο του σκόρερ της Σέλτικ, στον ισόπαλο (1-1) αγώνα της Τρίτης (6/12), Πατρικ Ρόμπερτς. Ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στους «Κέλτες» υπό την μορφή δανεισμού από τους «πολίτες».
«Είμαι αρκετά χαρούμενος για τους νέους παίκτες, παίξανε πολύ καλά. Την Δευτέρα θα δούμε την κλήρωση και θα δούμε σε τι επίπεδο θα είμαστε τον Φεβρουάριο. Είναι σημαντικό να είμαστε σε άλλο επίπεδο σε δυο μήνες. Ευελπιστώ πως θα είναι ωραίο το να ανταγωνιστείς τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.
Αναφορικά με τον 19χρονο εξτρέμ τόνισε: «Πέτυχε ένα ωραίο γκολ, ο Ρόμπερτ. Γνωρίζουμε την ποιότητα του. Είναι αρκετά ικανός στο ένας εναντίον ενός, δουλεύει και στο αμυντικό κομμάτι. Έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Θα μιλήσουμε για το μέλλον του με το τέλος της σεζόν. Κοιτάζουμε πάντα για έναν σύλλογο όπου τα νέα παιδιά θα παίζουν κάθε εβδομάδα».

