13/12/2025
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 - 01:52

Αποδοκιμάστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Τα άκουσαν οι «ασπρόμαυροι» από περίπου 20 οπαδούς τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η επίσκεψη του Σαββάτου (3/12) ήταν η... προειδοποίηση και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το συνέχισαν. Μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπενθυμίζεται πως είχαν πάει στην Τούμπα και είχαν πει στους παίκτες πως θα πρέπει να συνέλθουν και το βράδυ της Κυριακής (4/12) περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τους «πράσινους» στη Λεωφόρο με 1-0, η... νέα αρχή που είχαν ζητήσει οι οπαδοί δεν έγινε και έτσι περίπου 10 εξ αυτών υποδέχτηκαν την αποστολή χωρίς να έχουν φιλικές διαθέσεις.

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή, τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα που παρουσίασαν στην Αθήνα, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Μεταξύ άλλων οι οπαδοί είπαν στους παίκτες πως «αν δεν αντέχετε την πίεση, να φύγετε» και η ομάδα αποχώρησε από το αεροδρόμιο με τη διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας.

Μοιραστείτε το: